Kihelyezett konzuli napok a washingtoni nagykövetség konzuli kerületében 2017-ben

Kihelyezett konzuli napok Floridában

2017. április 19-27.

Április 19-20-21-i helyszín: Daytona Beach

Putnam Memorial Presbyterian Church
620 S. Grandview Avenue, Daytona Beach, FL, 32118

 

Április 24-25-26-27-i helyszín: Miami

Miami, Magyar Ház

Cím: 2230 NW 14th St, Miami, FL, 33125


Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2017 áprilisában újabb kihelyezett konzuli napra kerül sor Floridában, ezúttal Daytona Beachen és Miamiban. Regisztrációra CSAK EMAILBEN van lehetőség, az időpontok feltöltése érkezési sorrendben történik, minden kérelmező 24-48 órán belül választ kap levelére. Kérjük, hogy várják meg válaszunkat, a követség telefonon történő felhívása, válasz sürgetése csak lassítja a regisztrációt. Telefonon történő időpontfoglalásra nincs lehetőség!


Az áprilisi konzuli napok alkalmával, annak érdekében, hogy minél több ügyfelet tudjunk ellátni, a következő ügyek elintézésére lehet bejelentkezni:

  • útlevélügy
  • hazai anyakönyvezés
  • külföldi letelepedés bejelentése
  • állampolgárság igazolása
  • egyszerűsített honosítás

A kihelyezett napokon hitelesíttetni a helyszínen nem lehet, a hitelesíttetni kívánt iratokat legfeljebb bevenni tudjuk, majd a következő héten Washingtonban elkészítjük és az ügyfél részére postán visszaküldjük.  

Ideiglenes magánútlevél kiállítására a technikai feltételek hiányában lehetőség nincs!

Kérjük, hogy a regisztráció során írják meg, hány ügyfélről lenne szó és a fent említett ügyek közül melyik érinti őket. Kérjük, hogy telefonszámot mindig adjanak meg a regisztrációkor.

Kérjük, hogy regisztráció előtt olvassa el az egyes ügyeket érintő tudnivalókat! E rövid tájékoztatás azt a célt szolgálja, hogy minden ügyfél felkészülten, a szükséges iratok, okmányok birtokában érkezzen az időpontjára. Amennyiben az itt leírtakon túl további iratokra lesz szükség, azt az emailes megbeszéléskor jelezni fogjuk. Amennyiben az ügyfelek nem hozzák el a szükséges iratokat az ügyintézéshez, úgy ügyüket a helyszínen nem tudjuk bevenni

Az egyes tájékoztatók végén megtalálják az ügyek költségeit! Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy a kihelyezett konzuli fogadónapon történő ügyintézés 16 USD extra költséget jelent az ügyintézés alapdíjához képest. A díjak megfizetésére csak készpénzben van lehetőség!REGISZTRÁCIÓ


..................................................................................................

Kihelyezett konzuli napok Floridában

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2017. áprilisában kihelyezett konzuli napokat szervezünk a Florida államban élő magyarság részére. 2017. április 19-21. között Daytona Beachen, 2017. április 24-27. között pedig Miamiban.

A regisztrációs lehetőség 2017. március 27-én, hétfőn reggel 9 órakor nyílik meg, aznap reggel tesszük ki a honlapra tájékoztatónkat, melynek elolvasását követően tudnak regisztrálni.

A hétfő reggel 9 óra előtt e témában érkezett megkereséseket az ügyfelek egységes elbánása érdekében nem tudjuk figyelembe venni. Az időpontok feltöltése érkezési sorrendben történik, minden kérelmező 24-48 órán belül választ kap levelére. Kérjük, hogy várják meg válaszunkat, a követség telefonon történő felhívása, válasz sürgetése csak lassítja a regisztrációt. Telefonon történő időpontfoglalásra nincs lehetőség!

Kérjük, hogy a tájékoztatót minden esetben olvassák el, az abban leírtaknak megfelelően küldjék el regisztrációjukat. Tekintettel arra, hogy 200 időpont áll majd a két helyszínen rendelkezésükre, a tájékoztatóban kért adatok és információk megküldése nagyban megkönnyítené és gyorsítaná a kollégák munkáját.  Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

..........................................................................................................

2017. évi kihelyezett napok

Felhívjuk az ügyfelek figyelmét, hogy 2017. évben újabb kihelyezett konzuli napokra fog sor kerülni, Georgiában, Floridában és Texasban. Az alábbi táblázat mutatja, hogy melyik hónapban melyik városba tervezünk kihelyezett konzuli napokat. Amennyiben ettől eltérő időpontban kerülne megrendezésre valamelyik konzuli nap, azt a honlapunkon jelezni fogjuk.

 

Regisztrálni akkor lehet majd, amikor a honlapra kikerül a regisztrációs lehetőség. Ez a táblázat azt a célt szolgálja, hogy ügyfeleink az évre tervezni tudjanak azzal, mikor várható ügyintézés az adott államokban. A regisztrációs lehetőségre minden konzuli nap esetében egy hónappal korábban nyílik majd lehetőség. Kérjük figyeljék a honlapunkon megjelenő bejelentést! Akkor tesszük ki az adott konzuli nap pontos időpontját, helyszínét és az elintézhető ügyek listáját.  Előjegyzést NEM tudunk felvenni, a regisztráció meghirdetését követően az időpontok feltöltése érkezési sorrendben történik.

 

Regisztrálni mindig csak az éppen aktuálisan meghirdetett konzuli napra lehet, CSAK EMAILEN, telefonon történő időpontfoglalásra nincs lehetőség!

Az időpontok feltöltése mindig érkezési sorrendben történik, minden kérelmező 24-48 órán belül választ kap levelére. Kérjük, hogy várják meg válaszunkat, a követség telefonon történő felhívása, válasz sürgetése csak lassítja a regisztrációt.

 

Február

Atlanta

(MEGHIRDETVE)

Április

Miami

Április

Daytona Beach

Szeptember

Austin–Dallas-Houston

November

Sarasota

November

Miami

 

-----------------------------------------------------------------------------------------